cookies
BIP

DŻENTELMENI OD KUCHNI, CZYLI DZIEŃ KOBIET W TEATRZE ELEKTRYCZNYM


Zapraszamy 8 marca 2020 o 17.00 do Teatru Elektrycznego na pokazy przyrządzania i gotowania potraw z różnych stron świata NA ŻYWO!

ATRAKCJE WIECZORU:

  • kuchnia tajska - płonące woki
  • kuchnia molekularna
  • kuchnia azjatycka
  • kuchnia śródziemnomorska

DŻENTELMENI OD KUCHNI, CZYLI DZIEŃ KOBIET W TEATRZE ELEKTRYCZNYM

 

Menu degustacyjne wieczoru:

PRZYSTAWKA - pierś z kaczki marynowana w cytrusach, wędzona, w BIG GREEN EGG, podana z espumą z jabłka szara reneta i pudrem z hibiskusa!

DANIE GŁÓWNE - ramen z woka z flambirowanymi krewetkami, z musem z kuraka, sosny i młotkowatego pieprzu!

INTERMEZZO - skot pobudzający na bazie kaktusa z płatkami róż!

DESER - beza w nowej odsłonie, podana z gran i tą z Prosecco, pudrem z płatków czerwonej róży i z purre z jagi!

 

BILETY:
Bilety w przedsprzedaży kosztują: 25 zł – ulgowy; 30 zł – normalny; zaś w dniu wydarzenia: 30 – ulgowy i 35 zł – normalny.

Można je zarezerwować lub kupić osobiście w kasie kina na godzinę przed dowolnym seansem czy wydarzeniem lub on-line pod adresem: http://www.teatrelektryczny.pl.

 

Poznajmy gości wieczoru: 

 

SZEF KUCHNI MICHAŁ FABISZEWSKI - GOŚĆ SPECJALNY

- Finalista piątej Edycji Master Chef!

- pasjonat greckiej kuchni!

- specjalista od mięs i sosów!

 

SZEF KUCHNI MATEUSZ WOJNAR

- absolwent ZSEG w Cieszynie!

- właściciel „Smaku Pasji”!

- doradca, kulinarny w firmie „Godkowie tworzymy ciepłe kominki”!

 

SZEF KUCHNI TOMASZ KUPIAN  

- szef kuchni w restauracji President w Kocku!

- miłośnik wędzenia oraz dań regionalnych!

- wspaniały człowiek, który chętnie udziela się w akcjach charytatywnych

- między innymi gotując podczas akcji pod hasłem Lubelscy Kucharze Dzieciom!

 

SZEF KUCHNI JAKUB „KOMAR" ANTONISZAK  

- finalista polskiej edycji Global Sushi Challenge 2015!

- posiadacz certyfikatu International Suski Skills Proficiency!

- znawca kuchni japońskiej, łemkowskiej i bojkowskiej!

- organizator krakowskiego Festiwalu ostrości!

 

SZEF KUCHNI SEBASTIAN MICHAŁCZYK  

- miłośnik kuchni śródziemnomorskiej i nowoczesnych technik gotowania! 

- uwielbia podróże! Zdobywał doświadczenie w wielu polskich i europejskich restauracjach! 

- spędził trzy miesiące w Hiszpanii, gotując w Walencji!

 



Tagi: dzienkobiet2020